Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

JKA Tájékoztató '21/11 - Válogatott
2021.08.21 19:23
Hechtl Gábor

VÁLOGATOTT

Tisztelt Tagság! Tisztelt Klubvezetők! Tisztelt Edzők és Szülők!

Hosszú szünet után talán újra indulnak a nemzetközi versenyek, ami indokolja, hogy elkezdje munkáját a válogatottunk is.

Szeretnénk előre nézni, emiatt a beadott szövetségi kapitányi pályázat szerzőjét, Németh Szabolcsot megbíztuk az újrakezdés feladatával.

Az ESKA EB szervezői bíznak a megrendezhetőségben, igaz, senki nem zárhatja ki a pandémia miatti esetleges változásokat.

Jelenleg enyhítések vannak Svájcban is, de a beutazások bizonyos feltételekhez kötöttek. Természetesen szövetségünk tiszteletben tartja minden tagunk döntését, viszont alkalmazkodni leszünk kénytelenek az aktuális előírásokhoz, követelményekhez.

Bár ezek nem a leg ideálisabb feltételek, de a kezdést nem odázhatjuk el, 3 hónapunk van a versenyig.

Mellékelten küldjük a Németh Szabolcs által összeállított programot és várjuk a klubjaink jelentkezését (régi és akár új versenyzők bekapcsolódását) az első alkalomra, ami részben ismerkedés lesz, másrészt előkészület a további munkára, edzésekre.

Hat felkészülési alkalom vár a kerettagokra, mint a programból látjátok. Minden további részletet menetközben egyeztettek. Igyekszünk a keret munkáját a lehető legjobban segíteni. 

Amennyiben kérdésetek van, Szabolccsal tudjátok majd egyeztetni, vagy keressetek bennünket. Kérünk minden klubot, minden edzőt, hogy küldje el alkalmas tanítványát, tanítványait a válogatottba, hogy közösen tovább fejlődve erősítsük szövetségünket.

Magyar JKA Karate Szövetség elnöksége