Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Tagsági tájékoztató 2019.12.17
Tagsági tájékoztató 2019.12.17
2019.12.18 12:57
Ruip Zsófia

Tisztelt Klubvezetők! Tisztelt Mesterek!

 

A közelmúlt és a közeljövő eseményeiről szeretnélek tájékoztatni titeket.

 

  1. 2019. november 14-17. között került megrendezésre Brüsszelben a JKA/WF Europe Joint Camp. Az edzőtáboron szövetségünk 12 fővel vett részt. A táborról készült beszámolót megtalálhatjátok Szövetségünk honlapján ( link ).
  2. 2019. november 22-24. között került megrendezésre Spanyolországban Cadiz városában az ESKA EB. A versenyről készült beszámolót szintén megtalálhatjátok Szövetségünk honlapján ( link ).
  3. A jövő évi versenyekkel, vizsgákkal kapcsolatos főinstruktori tájékoztató szintén kiküldésre került. Kérlek titeket, hogy az eseményekhez megadott jelentkezési határidőket tartsátok be, ezzel is segítve a Szövetség adminisztratív munkáját.
  4. Az elkészített eseménynaptárunknak megfelelően 2020. január 24-25-én rendezzük meg a szokásos szakmai hétvégénket. Az esemény most is 2 napos lesz, pénteken a vizsgáztatói képzésre, míg szombaton nyílt bíróképzésre kerül sor. Kérlek titeket, hogy a mellékletben megküldött kiírást és jelentkezési lapot olvassátok el és azt határidőre töltsétek ki.
    Az eseményre az alábbi linken található űrlapon tudtok jelentkezni: link
  5. 2020. októberében Japánban, Takasaki városában kerül megrendezésre a XV. Gichin Cup JKA Világbajnokság. A versenyt megelőző hétvégén pedig a szoksásos JKA Joint Camp. A versenyre és az edzőtáborra történő kiutazásban és szállásfoglalásban a Szövetség felajánlja segítségét az érdeklődők részére. Előzetesen arról szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy akit estleg érdekel, az utazási szándékát 2020. január 20-ig jelezze az info@jkahungary.hu e-mail címre. A jelentkezéskor azt is írjátok meg, hogy melyik eseményre szeretnétek kiutazni, mennyi ideig szeretnétek kinttartózkozni. Természetesen minden egyéni igényt nem biztos, hogy ki tudunk elégíteni, de az érdeklődések alapján megpróbálunk összeállítani egy vagy két utazási menetrendet és tájékoztatót, valamint egy költségvetést is. A költségekkel kapcsolatban előzetesen annyit mondanék, hogy egy 2 hetes kinttartózkodás, edzőtábori díjjal szállással, repülőjeggyel kb 650.000.- ft-tól indul + a költőpénz.
  6. Az MKSZ megküldte a 2020 évre vonatkozó információkat, nyomtatványokat, melyet megtaláltok Szövetségünk weboldalán ( link ). Kérem, hogy itt is tartsátok be a megadott határidőket.

 

Végezetül szeretném megköszönni a Tisztelt Tagság egész éves munkáját és szeretnék az Elnökség és a magam nevében mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánni. 

 

Oss!

Szabó Norbert
MJKAKSz elnök