Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Inkluzív sportoktató szakirányú továbbképzés - tájékoztatás
2018.12.09 15:21
Ruip Zsófia

Tisztelt Stílusvezetők, Klubvezetők, Edzők!

 

2019 februárjában új és az egyetemi továbbképzések területén egyedülálló szakirányú továbbképzés indul a Testnevelési Egyetem és a Magyar Paralimpiai Bizottság Köztestületének együttműködésében!

Az INKLUZÍV SPORTOKTATÓ kétféléves szakirányú továbbképzés célja szakemberek hiánypótló képzése a sajátos nevelési igényű és fogyatékkal élők oktatásához/neveléséhez, sportolásának támogatásához, társadalmi érzékenyítéshez.

A továbbképzés célja a különféle szakterületeken felsőfokú diplomát szerzett, az integráció/inklúzió jegyében dolgozó vagy dolgozni kívánó szakemberek továbbképzése, ennek eredményeként széles látókörű, minőségi elméleti, gyakorlati tudással rendelkező inkluzív sportoktatók képzése.

A megszerzett elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában a végzett szakemberek képesek az integrált/inkluzív testnevelés és sport különböző területein (oktatás/nevelés, menedzsment, edzéstervezés és -vezetés, szakártői és szaktanácsadói tevékenységek, egyéb szolgáltatások) állami, civil szervezeteknél és a magánszektorban eredméynesen tevékenykedni, feladatok ellátásához szükséges legújabb ismereteket kreatívan alkalmazni.

A képzés önköltsége 250 000 Ft/félév, melyet támogató szervezetek, cégek, magánszemélyek átvállalhatnak.

A képzésről szóló részletes tájékoztató megtalálható az alábbi linken: link

 

Üdvözlettel:

Dr. Tahon Róbert 
Főtitkár