Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

MKSz tájékoztató - Edzői kataszter
2017.12.10 08:47
Ruip Zsófia

Tisztelt Klubvezetők!

 

Dr. Szabó Tünde államtitkár asszony felkérésére, a Sportért Felelős Államtitkárság szoros együttműködésével a Magyar Edzők Társasága a Magyarországon, edzői végzettséggel rendelkező és jelenleg aktívan tevékenykedő sportszakemberek teljes körű adatbázisának felállítását végzi.

Az edzők által elvégzett munka alapvetően meghatározza a versenysport és az utánpótlás nevelés aktuális eredményeit és a jövőbeni remélt pozitív tendenciáit. Ennek megfelelően elengedhetetlen, hogy legyen egy aktuális és a lényeges információkat tartalmazó edzői adatbázis.

A lenti linkeken található egy adatbakérő táblázat, mely a karate sportági specifikációinak megfelelően készült, valamint a kitöltési útmutató hozzá.

Nagy tisztelettel kérjük, a táblázatba a személyes adatok kezelésére vonatkozó jogszabályok figyelembevételével, legyenek szívesek az edzői végzettséggel rendelkező és jelenleg aktívan edzői tevékenységet végző sportszakembereket felvezetni és a kitöltött táblázatot 2017.december 7-ig, e-mailben számunkra megküldeni.

 

Köszönettel és Üdvözlettel:

Dr. Tahon Róbert
Főtitkár

 

Kitöltési útmutató: tmutat a sportgi edzi kataszter tblzat kitltshez

Táblázat: EDZI KATASZTER_KARATE