Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Versenyzők delegálása a MJKAKSZ Válogatottjába
2020.01.19 22:57
Ruip Zsófia

Tisztelt Edzők!

 

A Magyar JKA Karate Szövetség Válogatottjának  vezetősége, annak ellenére, hogy idén nem kerül megrendezésre a JKA Korosztályos Európa-bajnokság, lehetőséget szeretne biztosítani új tagok delegálására.

Az ez évi első edzés 2020. január 25-én lesz megtartva több helyszínen (az edzések kiírását itt megtaláljátok). Ezen a napon nem csak egy közös edzésre kerülne sor, hanem a válogatott kerettagok a saját rendezésű bíróképzésünkön is résztvesznek segítve ezzel a bírók munkáját. 
A nap végén egy közös pizzázásra is sor kerül a nap záró eseményeként a törökbálinti Panoráma étteremben. A vacsorára a delegált versenyzők edzőit és esetleg versenyzőnként egy szülőt szívesen látunk.

Amennyiben van olyan versenyzőtök, aki szívesen becsatlakozna a Válogatott munkájába, úgy kérjük, hogy az alábbi űrlapon megadott adatokat küldjétek meg legkésőbb 2020 január 23-ig.

Google űrlap: link

Kérjük továbbá, hogy klubbonként a vacsorán résztvevő létszámot jelezzétek a jkavalogatott@gmail.com e-mail címre szintén legkésőbb 2020 január 23-ig.

 

Tisztelettel,

Schvarcz Péter és Ruip Zsófia