Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Előzetes igényfelmérés az augusztusi válogatott edzőtáborra
2019.06.20 18:42
Ruip Zsófia

Tisztelt Edzők! Tisztelt Klubvezetők!

 

Előzetesen már értesültetek róla, hogy szeretnénk a portugáliai VB felkészülés keretén belül egy válogatott edzőtábort tartani. A tábor augusztus 26-28. között kerül megrendezésre, Kecskeméten.

A részvételi szándékról szeretnénk egy előzetes igényfelmérést készíteni, ezért azt kérjük, hogy aki szeretne részt venni a táborban - akár, mint válogatott kerettag, akár, mint erdeklődő - az részvételi szándékát 2019. június 30-ig jelezze az alábbi google táblázat kitöltésével:

Táblázat link: Előzetes jelentkezés a válogatott táborba

Kérjük, hogy a táblázatot értelemszerűen töltsétek ki, vagyis a 3. oszlopban lévő jelölőnégyzetet kipipálva jelezhetitek részvételi szándékotokat. Aki nem válogatott kerettag, a kék fejléccel ellátott részen a neve és egyesülete megadásával jelentkezhet.

A tábor részvételi díja:
- válogatott kerettagoknak 10 000 Ft / fő, ami tartalmazza, a szállást, napi háromszori étkezést és az edzések díját
- érdeklődőknek 5 000 Ft / fő / nap, ami tartalmazza a napi két edzésen történő részvételt (étkezésről, szállásről az érdeklődőknek maguknak kell gondoskodiuk)

Egyben szeretnénk mindenkit tájékoztatni arról, hogy tervezünk a válogatottnak egy technikai pólót készíteni, mely lehetővé tenné a nemzetközi versenyeken a csapat egységes megjelenését. A csatolt mellékletben találjátok a póló tervét, mely hamarosan rendelhető lesz. A rendelés menetéről egy külön tájékoztatót fogunk küldeni, melyben egy táblázat segítségével leadhatjátok majd rendeléseteket.

A válogatotton kívül a kísérőknek is szeretnénk egy szurkolói mezt biztosítani, melynek tervezetét szintén a csatolt mellékletben láthatjátok. Tájékoztassátok erről a szülőket, szurkolókat. A szurkolói mez rendelésének menete a válogatott pólóhoz hasonl lesz.

A válogatott mez tervezett ára 3 000 Ft.
A szurkolói mez tervezett ára: 4 000 Ft.

Végezetül tájékoztatunk mindenkit, hogy Ódor Gergő és a Sámán Sport jóvoltából egy 2019. augusztus 31-ig tartó akció keretében lehetőség lesz egy kedveményes árú seiken védő vásárlására. A seiken védőt itt megnézhetitek, melynek ára az akció végéig 2 900 Ft, azt követően 3 200 Ft lesz.
Aki szeretne élni a lehetőséggel, írásban jelezze a jkavalogatott@gmail.com e-mail címen vásárlási szándékát a méret és darabszám pontos megjelölésével. A rendelések leadására folyamatosan lehetőség van az akció végéig, a rendelt védők a Gasshukun, illetve a válogatott edzőtáborban átvehetőek lesznek, azt követően külön egyeztetünk az érintettekkel.

 

További kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk!

Schvarcz Péter és Ruip Zsófia