Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Holnap kezdődik a JKA Korosztályos Európa-bajnokság
Holnap kezdődik a JKA Korosztályos Európa-bajnokság
2019.05.24 21:52
Ruip Zsófia

Idén május 25-26. között kerül megrendezésre a csehországi Kadan városában a XIV. Gyerek, Kadet, Junior és Veterán JKA Európa-bajnokság. Szövetségünk válogatottját 42 versenyző képviseli, a csapatot irányítja Schvarcz Péter szövetségi kapitány és Ruip Zsófia válogatott edző, edzőként segít Hamari János és Ocsovai Gergő, illetve bíróként fog tevékenykedni Schneider László, Forgó László, Lőrik Csaba, Józsa Barnabás és Nagy-Varjas László. A magyar csapat tegnap délután szerencsésen megérkeztek szállásukra, a Kadantól 20 km-re lévő Chomutov városába.

A tegnapi pihenő után, ma délelőtt egy átmozgató edzésre került sor, majd a délután folyamán, míg a versenyzők pihenőt kaptak, addig megtörtént a csapat regisztrációja, illetve a bírói- és edzői eligazítás is. A délutáni szabad program után válogatottunk vezetése megtartotta a csapatnak az esti eligazítást, ahol mindenki megkapta akreditációs kártyáját és rajtszámát, illetve kihírdetésre került a szombati első versenynap programja.

A szombati nap folyamán az egyéni versenyszámok kerlünek lebonyolításra, 9 órakor a legkisebb lépnek először tatamira. A selejtezők egészen délután háromig, öt tatamin folynak majd. Késő délután pedig a döntőkre kerül sor, majd vasárnap a csapat versenyszámokkal folytatódik az EB.

A verseny programja, illetve a sorsolás elérhető a Cseh JKA Szövetség honlapján: link

A versenyről igyekszünk folyamatos tájékoztatást adni a JKA Válogatott facebook oldalán: link

Mindenkinek sok sikert kívánunk!