Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Válogatott tájékoztató - Adatbekérés a 2019. évre
2019.02.04 10:56
Ruip Zsófia

Tisztelt Klubvezetők!

 

Korábbi tájékoztatónkban (lásd: link ) értesülhettetek róla, hogy hamarosan minden egyesület részére megküldjük azokat az online táblázatokat, melyen keresztül idén lehetőségetek lesz versenyzőket delegálni a válogatott keretbe.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy idéntől nem egy excel tábla kerül kiküldése, hanem minden klubvezető részére küldünk egy meghívót, mellyel a saját csapatához tartozó online, google táblázatot szerkeszteni, a benne szereplő adatokat aktualizálni tudja. Minden versenyzőt tüntessetek fel, akár a korosztályos, akár a 14 év feletti válogatott keretbe szeretnétek delegálni.

Kérjük továbbra is figyeljetek oda az alábbiakra:

  • Azoknak a kluboknak, akik korábban rendelkeztek válogatott versenyzőkkel, a megküldött táblázat tartalmazni fogja az eddig delegált kerettagokat. Kérjük, hogy ezek a klubok nézzék át, hogy minden, a táblázatban látható adat naprakész-e, ahol változás történt (pl.: okmányok lejárati dátuma) azt kérnénk javítani. Azokat a versenyzőket, akik már nem tartoznak a válogatott keretagok közé, kérjük, hogy NE töröljék, csak piros színnel jelöljék a táblázatban.
  • Egy üres táblázat szerekesztésére azoknak a kluboknak is meghívót küldünk, akik eddig nem delegáltak versenyőket a válogatottba. Kérjük, hogy akik nem kapják meg a szerkesztésre a meghívót a mai nap folyamán, de szeretnének versenyzőt delegálni, írásban jelezzék a jkavalogatott@gmail.com e-mail címre..

A táblázat kitöltési határideje 2019. február 15.

Amennyiben a táblázat szerkesztésével kapcsolatban merül fel problémátok, kérjük, hogy azt is a válogatott e-mail címére jelezzétek és segíteni fogunk.

 

További eredményes felkészülést kívánunk!

Schvarcz Péter és Ruip Zsófia