Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Válogatottal kapcsolatos tájékoztató
2019.01.30 11:32
Ruip Zsófia

Tisztelt Kulbvezetők!

 

Ezúton szeretnénk néhány aktuális információról tájékoztatást adni. Kérjük, hogy figyelmesen olvassátok el és a határidőket tartsátok be.

 

1. Korábban értesítést küldtünk, hogy 2019. február 1-jén tartjuk az idei év első, keret-összehívó válogatott edzését. Ismét felhívjuk figyelmeteket, hogy  az edzésen való részvétel kötelező minden versenyzőnek, aki a 2019 évi ESKA Európa-bajnoksákig a 14. életévét betölti, függetlenül attól, hogy vállalta-e az ESKA EB-re az utazást. A válogatott edzés kiírását itt olvashatjátok.

2. Az idei évtől a válogatottba történő delegáláshoz szükséges adatbekérés módja megváltozik, egy online táblázaton keresztül fog a jövőben történni. Ezt a táblázatot egy külön tájékoztatóban hamarosan megküldjük minden klub részére.

  • Azoknak a kluboknak, akik korábban rendelkeztek válogatott versenyzőkkel, a megküldött táblázat tartalmazni fogja az eddig delegált kerettagokat. Kérjük, hogy ezek a klubok nézzék át, hogy minden, a táblázatban látható adat naprakész-e, ahol változás történt (pl.: okmányok lejárati dátuma) azt kérnénk javítani. Azokat a versenyzőket, akik már nem tartoznak a válogatott keretagok közé, kérjük, hogy NE töröljék, csak piros színnel jelöljék a táblázatban.
  • Akik korábban még nem delegáltak versenyzőt, egy üres táblázatot fognak kapni, kérjük az adatokat értelemszerűen kitölteni.

A táblázat visszaküldési határideje 2019. február 15.


Tekintettel arra, hogy az adatbekéréshez szükséges táblázat visszaküldése határideje későbbi, mint az első válogatott edzés időpontja, ezért azt kérjük, hogy azok a klubok, ahol van olyan versenyző, aki korábban nem volt kerettag, de az idei ESKA Európa-bajnokságig betölti a 14. életévét és szeretnék a válogatottba delegálni, egy egyszerű levél formájában a válogatott e-mail címére (jkahungary@gmail.com) küldjék el február 1-jei edzésre delegáltak nevét .
A levélben tüntessétek fel a versenyző(k) nevét, övfokozatát, születési dátumát, illetve, hogy a kata, vagy kumite edzésre (adott esetben mindkettőre) szeretnétek delegálni.
A delegáltak nevét tartalmazó e-mail megküldésének határideje: 2019.02.01. 12 óra

3. Kérjük, hogy ne felejetsétek el, hogy 2019. január 31. a JKA Európa-bajnokságra utazók részére az útiköltség második részletének befizetési határideje. Kérjük, hogy a fizetési határidőt tartsátok be!
A befizetéssal kapcsolatos minden információt itt megtaláltok.

 

További eredményes felkészülést kívánunk!

Schvarcz Péter és Ruip Zsófia