Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

XV. Ippon Shobu Karate Diákolimpia kiírása
XV. Ippon Shobu Karate Diákolimpia kiírása
2018.03.30 00:06
Ruip Zsófia

Tisztelt Klubvezetők! Tisztelt Edzők! Tisztelt Mesterek!

 

Az alábbiakban fontos információkat olvashatok az idei Ippon Shobu Diákolimpiával kapcsolatosan.

A Diákolimpia NEM Gödöllőn, hanem Jászberényben lesz megrendezve. A pontos helyszín a versenykiírásban olvasható.

Az idei évben a nevezéseket párhuzamosan a Magyar Diáksport Szövetség rendszerén keresztül is le kell adni és a nevezes@jkahungary.hu email címre is. Nektek ezzel csak annyi dolgotok van, a Magyar Diáksport Szövetség felé, hogy a versenyzőtök testnevelő tanárának eljuttattatjátok az alábbi adatokat.

  • Versenyző neve
  • Versenyző születési ideje
  • Versenyző korcsoportja (a junior korcsoport a XII. korcsoportnak felel meg)
  • Versenyszám(ok), amiben indul
  • Versenyző övfokozata

A fenti adatokból remélem, a gyerek saját testnevelő tanára be tudja azonosítani a saját diákját, hogy ki az, illetve, hogy karatézik.
Ezen a nevezési rendszeren keresztül kizárólag csak a versenyzőtök testnevelő tanára tudja leadni a nevezést, Ti nem, mert ez az úgynevezett E-napló vagy más néven kréta program.

Fontos, hogy a versenyző mindenképpen ebbe a rendszerbe is be legyen nevezve, mert különben az elért eredményei nem lesznek felhasználhatók a továbbtanuláshoz.

Maga az adatrögzítés és a sorsolás a rendes nevezési lap alapján lesz majd végrehajtva, mert az adatok így lesznek biztosan nálunk időben!

TEHÁT KÉRÜNK BENNETEKET, HOGY AZ MDSZ ÁLTAL KIALAKÍTOTT SZABÁLYOK MIATT ELENGEDHETETLEN, HOGY A VÉGLEGES NEVEZÉST A HAGYOMÁNYOS ÚTON ÉS MÓDON (mellékelt „Nevezési Lap”) IS MEGKAPJUK, A VERSENYT AZ ALAPJÁN TUDJUK MEGRENDEZNI!

 

Tisztelettel,
Magyar JKA Karate Szövetség