Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Adatgyűjtés a KAPOCS (Karate Program Családoknak) Sportprogram keretében
2018.02.19 15:56
Ruip Zsófia

Tisztelt Klubvezetők, Edzők!

 

A karate, mint versenysport az elmúlt években komoly sportdiplomáciai sikereket ért el. Bekerült a 2020-as tokiói olimpia programjába, hazánkban pedig az iskolai tananyag része és kiemelt sportág lett.

A karate azonban nem utolsó sorban szabadidősport is, melynek népszerűsítése érdekében a Buda és Környéke Sportegyesület a Magyar Karate Szövetséggel együttműködve létrehozta a KAPOCS (Karate Program Családoknak) Sportprogramot.

Biztosan számotokra is ismert az a jelenség, amikor a szülők a terem előtt, esetleg a teremben passzívan figyelik gyermekük edzését. A KAPOCS célja, hogy a sportoló gyerekek inaktív szüleit bevonjuk az edzésekbe és az addigi passzív szemlélődés egy közös, családi élménnyé váljon.

A program várható eredményei:
• nő az edzésen résztvevők száma,
• csökken a lemorzsolódás,
• erősödik a szülő-gyermek kapcsolat,
• stb.

A program egyik legfontosabb részeként létrehozásra kerül egy online adatbázis, amely tartalmazni fogja azoknak kluboknak az elérhetőségeit, amelyek azonosulni tudnak a program célkitűzéseivel és lehetőséget biztosítanak a családok számára az együtt sportolásra.

A regisztráció ingyenes. Az adatbázis feltöltését követően megkezdjük a program népszerűsítését az online és hagyományos médiában.

Kérjük, hogy amennyiben csatlakozni kívántok a programhoz, regisztráljatok az alábbi linken: link 

A linkre kattintva egy regisztrációs lapot kell kitölteni, így van lehetőségetek a KAPOCS programhoz való csatlakozásra. A regisztráció határideje 2018.02.26.

A kérdőív elküldésével hozzájárultok, hogy a kitöltött adatok az online adatbázisban megjelenítésre kerüljenek a Klub/Egyesület népszerűsítése érdekében.

Köszönjük az együttműködéseteket!

 

Sportbaráti üdvözlettel:

Kollár Zsolt

Elnök 
Buda és Környéke SE
+36-70-383-6252